Algemene Informatie

Activiteiten
Outdoor Times begeleidt vele activiteiten. Een korte beschrijving ervan vindt u op deze site.

Van diverse verschillende zeskampen en spelprogramma’s, Highland Games en teambuilding tot strandactiviteiten en ATB fietsen. Beleef met elkaar een fantastische tijd. Immers, uw dag moet onvergetelijk zijn!

West-Friesland:
In de regio tussen Hoorn en Enkhuizen kunnen we op meerdere plekken terecht voor een gezellig, sportief programma. Vaak biedt een (sport-)veld of een terrein in het bos prima mogelijkheden. Wilt u ook catering vooraf en/of na afloop? Een passende invulling is er zeker!

Texel:
Een prachtige bestemming voor uw gezelschap! Perfect bereikbaar met de veerboot vanaf Den Helder. Vanaf het moment dat u op de veerboot bent voelt u zich helemaal “uit”! Met in het vooruitzicht een programma met prima activiteiten vaart u in minder dan 25 minuten naar Texel. Het genieten begint dus al in Den Helder! En na de overtocht beleeft u meteen de sfeer van dit mooie eiland. Het hele jaar rond!

 

Wij verzorgden de afgelopen jaren o.a. programma’s voor:

AMC
APAC Conditioning
Brandweer Amstelveen
Bentacera
BDO

Deloitte
Nioz
Koninklijke Marine
Lutz Fashion
Ministerie van Defensie

Omring
Plus
Snelstart
Treelogic
TNS Nipo

En vele vriendengroepen en families, basis- en middelbare scholen

Algemene informatie

Kledingadvies
Wij adviseren alle deelnemers hun kledingkeuze af te stemmen op het weer en op de activiteiten die beoefend zullen worden. Houdt u daarom de weersvooruitzichten in de gaten. Ook bij regen en/of stevige wind gaan programma’s normaal gesproken gewoon door!

Slecht weer bestaat niet
Slecht weer bestaat niet, slechte kleding wel!
In geval de weersomstandigheden de veiligheid van deelnemers of de activiteit in gevaar kunnen brengen, zullen wij een alternatief programma met u bespreken.

Leveringsvoorwaarden
Op aanvraag beschikbaar.

AVG
Wij hechten veel waarde aan de privacy van onze deelnemers. Derhalve delen wij geen persoonsgegevens met derden.