Teambuilding

Spelprogramma’s en teambuilding
Verdeel de deelnemers in verschillende teams en voeg individuele inzet, samenwerking, een gezonde dosis fanatisme en een aantal ludieke en uitdagende spelopdrachten bij elkaar. Zie hier de ingrediënten voor een gezellig en onvergetelijk programma om nog lang lachend over na te praten!
Uiteraard stellen wij voor de winnaars een passende prijs beschikbaar.

Aan u de keuze.

Zeskamp
Dit spelprogramma is opgebouwd uit een aantal spelen, elk met z’n eigen, bijzondere verhaal: Tangram puzzel, toren bouwen, VOC-vatenparcours, vogelrebus, oudhollandse kaart, gedichten-estafette. Welk team komt met inzet, samenwerking en enthousiasme tot het beste resultaat?

Boerderij zeskamp
Deze ludieke zeskamp is geïnspireerd tijdens een bezoek aan een boerenbedrijf. En dus hebben alle spelen met het werken en leven op de boerderij te maken. De deelnemers zullen in teams bij de verschillende opdrachten op een sportieve wijze de onderlinge strijd aangaan.
Welk team weet bij onderdelen als melkbusparcours, hooivork darten, kruiwagencross, strozak werpen, aardappel piepen en tractorband sjoelen het beste te scoren? Uiteraard verdienen zij daarmee de hoofdprijs!

Outdoor Express Texel
De ultieme strijd tussen teams met een hoog competitiegehalte!
De teams dienen zich zo snel mogelijk te voet of per fiets te verplaatsen naar locaties die gevonden kunnen worden door het oplossen van puzzelopdrachten. Op elke locatie vindt vervolgens een wedstrijd tussen de teams plaats waarbij gescoord kan worden: tijdwinst, tijdverlies, winstpunten of ballast. Welk team blijkt het meest allround?

Highland Games
Een serie fysieke onderdelen voor individu of kleine teams. Niet in Schotland maar gewoon in Nederland! Hoe scoort u of uw team bij fysieke onderdelen als bijvoorbeeld ankertillen, paalwerpen, kettingslepen, vaten rollen, tros werpen en zwerfkei stoten?
Wie wordt (of worden) gekroond tot Champion?